Régi hírek

[2014.08.24. 01:08] Megújult a VideóTÁR!

Felújítottuk nektek a VideóTÁRunkat, hogy egyszűbben találhasd meg kedvenc videós csapatod legjobb alkotásait. Érdemes megnézni! :)

[2014.08.18. 14:55] Újra megnyílt az MMSZ!

Igen, hamarosan ismét elindul a Magyar Multi Szerverünka ViceCity Multiplayeren! Nem rég volt egy szerverfenntartási probléma az AleyAsZ-Hostingnál, de szerencsére egy szervergép megmaradt, így nemsokára futni fog (egy új IP-n) az MMSZ! Hamarosan új fejlemények is érkeznek a szerverrel kapcsolatosan!

[2014.08.13. 18:32] Leállt a Magyar Multi Szerver!

Sajnos az AleyAsZ-Hosting leálította az utolsó szervergépét is, így a Magyar Multi Szerver is bezárt. Azt nem tudjuk, hogy meddíg nem üzemel a  szerver, de igyekszünk új hostingot találni, hogy ismét futhasson ez a nagyszerű 3 éves Vice City szerver!

[2014.08.13. 14:56] Megújult az oldalunk!

Megváltoztattuk az oldal kinézetét egy korszerű FLATdesign alapú témára. Az oldal még készülő félben van, így még nem igazán stabil akinézet. Az esetleges esztétikai bakikért elnézést kérünk! További jó böngészést az oldalon! :)

[2014.06.05. 22:50] Ideiglenesen leáll a Magyar Multi Szerver(!)

Mivel hackerek állítják le a szervereket folyamatosan, így az AleyAsZ-Hosting kénytelen bezárni egy időre az összes VC:MP szervert, köztük a MMSZ-t is.

Kevés esélyt látok arra, hogy a Vice City játék szervereket visszaállítsam, mert bunkó hekkerek támadják a szervereket, ezzel megbénítva az egész rendszert és megzavarva a játékélményt. Ha kiderül, hogy mégsem tudom visszaállítani a szervereket, akkor a Vice City szerverek üzemelésével felhagyok egy időre és természetesen elküldöm minden egyes tulajdonosnak a nálam futott játékszerverét.

Talán Június közepe fele teszek egy újabb próbát az üzemeltetéssel kapcsolatban, de ha még mindig instabil lesz a rendszer a szervereket támadó hekkerek miatt, akkor már vége.

San Andreas szervereink futnak tovább, remélve, hogy azt egyenlőre nem támadják le.

Azt leszögezném, hogy ha megtudom, hogy a csoportban lévő személyek közül -- jelenlegiről beszélek -- származik a hekkerünk, akkor isten bizonnyal feljelentést von maga után, hiszen a szolgáltató képes a támadó IP címét kiadni, amit egyenlőre nem tudok. Ha viszont már nálam van az IP cím, akkor csak be kell lokalizálni, majd a Vice City játék szervereken játszott játékosok IP címét megnézni, és ha megegyezik az IP cím valakivel, az ellen képesek vagyunk feljelentést is tenni. Azért álljon már meg a menet, hogy ilyen tapló ... Na mindegy. Akinek nem ingere, nem veszi magára, mást nem tudok már mondani, kész agyfasz az egész.

Üdv.: AleyAsZ™

 

[2014.04.16. 22:50] Vissza kaptuk a csoportot és a profilt

Ma 22:30-kor DarkAvatar visszaadta a Magyar Multi Csoport és a volt Magyar Multi Csapat irányítását. Reggelre igyekszek mindent viszzaállítani, amit tudok.

[2014.04.15. 14:32] Árulás a csapatban...

DarkAvatar ismét egy olyan alak, mint régebben Attika volt. Beférkőzött közénk, és mikor hatalmat kapott kihasználta. A Magyar Multi Csoportot törölte, és a hozzá tartozó facebook profilt is. Szerencsére a weboldalhoz és a Facebook oldalhoz nem volt hatalma, így azok megmenekültek. Aggodalomra semmi ok. A régebben használt Magyar Mega $zerver csoportot visszaállítottam, így nyugottan használhatjátok. A hozzátartozó facebook profil is új lett. Azonban kicsit szigorúbbak lesznek a szabályok.

  1. Admin TGF nincs. Csak a főadminisztrátor vehet fel Adminokat.
  2. A nem tetszéseket kultúráltan fogalmazzátok meg.
  3. Aki a csoport tagja, annak kötelező ismerősnek jelölnie a Magyar Multi Csapat profilját.
  4. A témának nem megfelelő posztokat, kommenteket töröljük.
  5. Teljes hatalmú Adminisztrátor felvétel megszűnik.
  6. Ha valaki, ártalmas, vagy becsapó tartalmú linket ágyaz be, annak posztját töröljük, a tagot örök Ban-nal jutalmazzuk.

Ez még nem a teljes szabály, még változhatnak, és bővülhetnek. Aki a szabályokat nem képes betartani nyugottan kiléphet!

[2014.03.13. 16:48] Gamersonline.hu - weboldalzárás

Sajnos rosszul áll a Gamersonline.hu szénája, mivel nagyon kevesen látogatták meg az oldalukat, és eléggé költséges is annak fenntartása. Így kénytelenek voltak bezárni egy időre. Aggodalomra azonban semmi ok. A Facebook oldaluk ugyanúgy megy tovább, és nem is fog megszűnni, csak úgy, mint a folyamatos Live Stream-ük se. A Facebookon ezt írták:

Sajnos egyelőre fölösleges pénzkidobásnak tartom a weboldal fenntartását, ugyanis egyelőre nincs meg az a nézettség rajta, amire azt tudjam mondani, hogy simán kifizetem. Úgyhogy a kérdésre válaszolva bizonytalan.

[2014.02.07. 12:26] MMCS APP

Hamarosan a Magyar Multi Csapat applikációja Androidra! Linket nem találhattok még róla, de aki szeretne jelentkezni béta tesztre, az írjon üzenetet itt

[2014. 01.27. 12:15] HÉTKÖZNAPI HÍREK

Hétköznap, nem, vagy csak ritkábban jelennek meg a hírek, mivel iskola van.