[2014.08.31. 16:08] 
Viszlát nyár!

    Eljött megint a nyár vége sajnos, így írok egy összefoglalót, hogy mik történtek idén. Na kezdem is...
    A nyár eleje csendesnek ígérkezett. Akkor még a régi IP-n futott a szerver, a 0.9.5C-s verzióval. Szóval semmi érdekesnem történt a MMCSvel, és a MMSZ-szel. Annál inkább lett középpontban a Minecraft PE FAN csoport és  Site . A csoport jűniusban indult, de nemsokkal később a weboldal is napvilágot látott. Nagyon nagy népszerűségnek örvendett, mivel ekkora magyar MCPE közösség meg nem volt. Az oldal is gyarapodott, a csoport is. Mikor már lecsillapodott a felhajtás az új Pocket Edition 0.9.5 körül, kicsit lelassult az oldal. Volt időm a többi oldalra is koncentrálni...
    Eközben váratlan probléma adódott. Az AleyAsZ-Hosting kénytelen volt leállítani a szervergépeit, köztük azt is, amelyen a MMSZ futott. Több, mint 3 hétig nem volt elérhető a szerverünk. Július végén viszont kiderült, hogy AleyAsZ-nak megmaradt egy utolsó szervergép, és hajlandó tovább üzemeltetni a Magyar Multi Szervert. Ez volt az eddigi leghosszabb szerverleállásunk.
    Miközben a szerver nem üzemelt, addíg nekiálltam visszahozni a Magyar Multi Csapat régi fényét. Az oldallal kezdtem. Teljesen átalakult, és most már nem csak külsőleg, hanem tartalmilag, és funkcionalitásilag is jelentőset fejlődött. Rengeteg érdekes tartalom került bele.
    Mikor ismét elindult a szerverünk, már a frissített változattal játszhatott a nagyérdemű. A Cilent Messengek teljesen át lettek írva, valamint megszűnt a teleport a rangnélküli játékosok számára. A MMSZ oldala is egy új domainra költözött.
    Ezeken kívül még rengeteg apróbb újtásokról és fejlesztésekről is beszélhetnék, de az napestig eltartana, ezért nem fogok. Ezek után is rengeteg új dolgot tervezünk mind a Magyar Multi Csapatnak, mind a Magyar Multi Szervernek, mind a Minecraft PE FAN Sitenak.
[írta: Horváth Balázs]